E Twinning Projemizin

E Twinning Projemizin "Colors Are Beautiful Special With Sports" Tanıtımı

"Colors are beautiful and special with sports" adlı Etwinning projesi çalışmaları başladı..Türkiye(6) , Romanya(5),Litvanya(2) den de okulların katıldığı ulusal ve uluslararası ortaklarla birlikte yürütülecek olan projemiz Mayıs ayı sonuna kadar sürecektir.Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sıla SEZER'İN kuruculuğunu Romanya'dan da Tofan Ana Maria ile üstlendiği Özel Eğitim Öğretmenimiz Ersan AKARSU ve İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Kübra GÜNEY'İN de içinde bulunduğu "Colors are beautiful and special with sports" adlı etwinning projemiz Şubat ayında çalışmalara başlamıştır.Bu projemizde renkler ve spor etkinliklerine yer verilecektir.Böylece çocukların renkleri öğrenmeleri ve spor branşlarıyla birlikte öğrenmeleri hem eğlenceli hem de kalıcı hale getirilmesi planlanmaktadır.

06.03.2024 35