ENGELLİLER  HAFTASINI ÇOŞKU İLE KUTLADIK.

ENGELLİLER HAFTASINI ÇOŞKU İLE KUTLADIK.

Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Simav Özel Eğitim Meslek Lisesi'nin hazırlayıp sunduğu Engelliler Haftası ''Özel Eğitim Şenliği'' renkli görüntülere sahne oldu.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler zaman zaman güldürdü, zaman zaman düşündürdü.

Son sınıf öğrencilerine mezuniyet töreni yapıldığı şenlikte keplerin atılması sırasında duygusal anlar yaşandı. Büyük emek ve çabanın eseri olarak sunulan gösteriler yürekleri çoşturdu. Herşeyden önce sevginin aşamayacağı hiçbir engelin olmadığı ile ilgili farkındalık çalışmaları ilgiyle izlendi. Çocuklarında gelişimsel verimlilik olduğunu gören veliler günlük yaşamda ve pek çok etkinlikte rol alan öğrencileri hayranlıkla izledi. Bu anlamlı günü gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Özel Eğitim ailesine teşekkür ederiz.

20.05.2022 354

20-05-202220-05-2022