Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimizin toplum içerisindeki uyumlarını ve yaşam kalitelerini arttırarak hayatlarını daha bağımsız sürdürebilmeleri için aile ve çevre işbirliğiyle sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu bölgemizin ve Türkiye´mizin çalışmaları ve uygulamaları ile örnek olan en kaliteli okullardan biri olmaktır.

Misyon: Erken çocukluk eğitiminden başlayarak anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerimize programımız dahilinde seviyelerine ve öncelikli ihtiyaçlarına göre yetersizliklerini belirleyip tolumda kendi başlarına hayatlarını idame ettirebilecek duygu ve düşüncelerini ifade edebilecek şekilde gelişimlerini sağlayarak temel öz bakım yaşam becerilerini geliştirip topluma uyum sağlamalarına yardım edip çevremizde iyi öğrenciler ve mutlu aileler oluşturmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:10 14:40
Isınma: Jeotermal
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0274 513 70 89

Belgegeçer -

WEB - https://simavozelegitim.meb.k12.tr

Adres - ÇAVDIR MAH. CUMHURİYET CAD. SIMAV ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO: 175 SİMAV / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Simav ilçe merkezi girişi

Ulaşım Yürüyerek

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km.